BESTEL JOUW LIED

LIED MET NAAM

Je ontvangt binnen 3 dagen het gekozen audio bestand van het gepersonaliseerde lied per e-mail. Dit digitale bestand kun je gemakkelijk delen met je familie en vrienden via social media en e-mail.

BLADMUZIEK

Wil jij een uniek, persoonlijk en vooral onvergetelijk (kraam)cadeau geven? Zing of speel één van onze liederen dan zelf. Bestel het lied en ontvang, na betaling, een MP3 bestand, de bladmuziek en een leadsheet van het lied. Hierna kun je direct aan de slag!

Cadeaubon Het Eerste Lied

CADEAUBON

Je ontvangt binnen 3 dagen het gekozen audio bestand van het gepersonaliseerde lied per e-mail. Daarnaast ontvang je per post een kaart met daarop een persoonlijk toegevoegde tekst en een QR code naar het digitale bestand. Deze kaart kan ook rechtstreeks naar de ouders van het kindje verstuurd worden.

Waarom het eerste lied?

De geboorte van een kindje is een bijzonder moment. God brengt nieuw leven op deze wereld; een prachtig wonder! In Psalm 127:3 staat: “Kinderen zijn een geschenk van de Heer, de vrucht van de schoot is de beloning van God”. Wij hebben onze kinderen mogen ontvangen als een geschenk. Gegeven uit de Hemel door de Gever van het leven. De blijdschap die bij de geboorte van een baby komt kijken is soms niet te bevatten en in woorden uit te leggen. Muziek zegt meer dan duizend woorden en kan dé manier zijn om een betekenis aan deze blijdschap te geven. Daarnaast raakt muziek je hart op een bijzondere manier, wat kan zorgen voor een blijvende herinnering aan deze wonderlijke gebeurtenis.

Je kunt bij ons voor verschillende gelegenheden een gepersonaliseerd lied kiezen. Er zijn christelijke liederen die passend zijn om te geven als kraamcadeau of als cadeau voor een doop- of opdraagdienst. Een lied kun je daarnaast ook gebruiken als geboorteaankondiging, een variatie op het geboortekaartje of als verjaardagscadeautje.  

christelijk initiatief

waarom het eerste lied:

Een persoonlijk en uniek christelijk (kraam)cadeau
Een originele aanvulling op een regulier geboortekaartje
Een blijvend cadeau wat het kindje op een later moment zelfs mee kan zingen
De nummers kun je delen via social media en e-mail, waardoor je het gemakkelijk kunt laten horen aan familie en vrienden
Een digitaal cadeau, ideaal om te geven als je wat verder weg woont
Een duurzaam kraamcadeau
Een persoonlijk lied om te laten horen tijdens een doop of opdraagdienst van een kindje