Bladmuziek van Het Eerste Lied

 – Wist je dat van al onze liederen ook bladmuziek kunt aanschaffen? Ideaal om bijvoorbeeld tijdens een doop- of opdraagdienst te laten spelen, maar ook leuk wanneer je muzikaal bent en een nieuw kindje welkom wilt heten in jullie leven. Wil jij een uniek, persoonlijk en vooral onvergetelijk (kraam)cadeau geven? Onze christelijke liederen zijn erg geschikt om bijvoorbeeld tijdens een doop-of opdraagdienst te spelen. Met muziek en passende liederen wordt elke doop- of opdraagdienst een feestelijk en onvergetelijk moment. We hebben bladmuziek van onze gepersonaliseerde kinderliederen zodat je deze dienst nog persoonlijker kunt maken. Zing of speel één van onze liederen dan zelf. Deze christelijke baby-en kinder liederen omschrijven de verwondering over het ontvangen van nieuw leven, gegeven door God. Hoe bijzonder is het om deze mooie woorden naar de ouders en een kindje toe te (laten) zingen. In alle liederen is het woord ‘lieverd’ terug te vinden, deze kan vervangen worden door de naam van het baby’tje. Enthousiast? Hieronder leggen we uit hoe het precies werkt.

Hoe werkt het precies?

Van alle vijf de liederen van Het Eerste Lied is bladmuziek beschikbaar. De bladmuziek bevat de leadsheet, lyrics en MP3 bestanden van het lied ‘Zegenliedje’. De liederen kosten €9,50 per stuk. Na betaling ontvang je direct een mail met daarin de download links. Hierna kun je direct aan de slag! Let op: de MP3 is inclusief zang. Wij verstrekken geen instrumentale versies van onze liederen. Beluister onze liederen hier.

Heb je jouw favoriete lied gevonden? Bestel dan via deze link de bladmuziek.

 

Onze liederen zijn een blijvend kraamcadeau. Je kunt naast het bestellen van de bladmuziek er ook voor kiezen om het liedje in te laten zingen. Deze wordt dan digitaal óf met een kaartje waarop de QR code staat verzonden. Het liedje kan als rustgevend en ontspannend muziekje worden gebruikt gedurende de eerste maanden na de geboorte en zal later als hij of zij groter is een heel mooi betekenisvol liedje zijn om zelf mee te zingen. Wat hem of haar er aan herinnert hoe geliefd en gewenst hij/zij is.

de liederen

  Christelijke kinderliedjes om mee te zingen en te spelen.

Iemand in je omgeving heeft een baby gekregen en je mag op kraambezoek komen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar help! Wat neem je mee? Ben je opzoek naar een christelijk en duurzaam kraamcadeau? En wil je iets anders geven dan een set rompertjes? Stop met zoeken!

Het Eerste Lied biedt een mogelijkheid om Gods prachtige geschenk van nieuw leven te vieren en te bezingen. Een gepersonaliseerd lied met de naam van een kindje zorgt voor een blijvende herinnering aan deze mooie gebeurtenis, wanneer het kind opgroeit. Tijdens verjaardagen, als onderdeel van jullie avondroutine of zomaar tussendoor. Hoe betekenisvol is dit?

REVIEW

Ohhh zó mooi 😭 ben er zelf ontroerd van!
Het is zo’n passend cadeau.. ze zijn zelf allebei muzikaal en altijd fan van jullie stemmen. En dol op hun kindje, dus mooier kan niet. We gaan het zaterdag geven!” – Esmee

Bestel een christelijk gepersonaliseerd kinderlied

Met Het Eerste Lied hebben we diverse gepersonaliseerde, christelijke kinderliederen geschreven waardoor je een uniek cadeau kunt geven. Ook is er een hemellied beschikbaar voor ouders die een kindje zijn verloren. We hebben liedjes voor baby’s maar ook voor oudere kinderen. Wil jij dit ook voor je eigen kindje of een kind die je dierbaar is? Bestel dan een gepersonaliseerd christelijk kinderlied met naam via onderstaande link: