SHOP

Cadeaubon van Het Eerste Lied

HOE HET WERKT

IT´S AS EASY AS 1, 2, 3

Is het geslacht of de naam van het baby’tje nog niet bekend, maar wil je toch als opa, opa, oom, tante, vriend of vriendin een origineel (kraam)cadeau geven? Kies dan voor een cadeaubon van Het Eerste Lied! Met deze cadeaubon kunnen de ouders zelf een christelijk lied van onze website uitkiezen en bestellen. Wanneer je voor de cadeaubon met kaart kiest ontvangen de ouders een mooie kaart met een persoonlijke boodschap en een unieke code.

1.

Maak een keuze tussen een e-giftcard (€24,95) of een kaart per post (€29,95) en plaats je bestelling door het in je mandje te plaatsen en de stappen op de afrekenpagina te volgen.

2.

Nadat je besteld hebt ontvang je een bestelbevestiging per mail. Wij maken de kaart en/of waardebon code gereed en verzenden het binnen 3 dagen per mail of post!

3.

De ouders kunnen met de waardebon code de betaling in onze webshop voldoen, zodat zij niks meer hoeven te betalen. Daarna kunnen zij genieten van het gepersonaliseerde lied!

De geboorte van een kindje is een bijzonder moment

God brengt nieuw leven op deze wereld; een prachtig wonder! In Psalm 127:3 staat: “Kinderen zijn een geschenk van de Heer, de vrucht van de schoot is de beloning van God”. Wij hebben onze kinderen mogen ontvangen als een geschenk. Gegeven uit de Hemel door de Gever van het leven. De blijdschap die bij de geboorte van een baby komt kijken is soms niet te bevatten en in woorden uit te leggen. Muziek zegt meer dan duizend woorden en kan dé manier zijn om een betekenis aan deze blijdschap te geven. Daarnaast raakt muziek je hart op een bijzondere manier, wat kan zorgen voor een blijvende herinnering aan deze wonderlijke gebeurtenis.

Ben je benieuwd naar onze liederen? Beluister ze hier.