Duurzame en unieke gepersonaliseerde kraamcadeautips

De geboorte van een baby is een klein wonder. En het is extra bijzonder wanneer je dit kleine wondertje mag bezoeken tijdens de kraamperiode. Dat schattige snoetje, die kleine teentjes.. Daar word je toch spontaan verliefd op? Wanneer je op kraamvisite gaat, wil je natuurlijk een origineel kraamcadeau meenemen. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken? Het Eerste Lied zet 10 leuke kraamcadeau ideeën en tips voor je op een rijtje. Zo kom jij zeker met een origineel cadeau op kraamvisite! Want als je een kraamcadeau tijdens de kraamvisite geeft, wil je natuurlijk het liefste dat het iets is wat vaak gebruikt wordt en waar het jonge gezin echt iets aan heeft. Niet iets dat op de grote stapel belandt en wat wordt vergeten.

Knuffels en luiertaarten zijn meestal de standaard kraamcadeaus die de verse moeder veel zal ontvangen. Het is daarom juist leuk om te gaan voor een origineel kraamcadeautje. Om origineel te zijn kun je bijvoorbeeld kiezen voor een echt persoonlijk cadeau. Ook is het verstandig om goed na te denken over wat het nieuwe gezin echt nodig heeft op dat moment. Als laatste is het tegenwoordig extra belangrijk om ook rekening te houden met het milieu. Duurzame kraamcadeaus worden steeds meer gegeven omdat het milieu een steeds grotere rol begint te spelen.

Bij het geven van een origineel kraamcadeau wordt er vaak alleen gedacht aan de pasgeboren baby. Toch is het ook belangrijk dat je ook denkt aan de verse mama en de vader.

de liederen

Duurzame cadeautips

Ga je op kraamvisite of naar een kraamfeest en wil je een duurzaam cadeau voor de baby meenemen? We hebben 10 leuke, duurzame baby cadeaus verzameld.

  • Een geboorteboom. Hebben de kersverse ouders (nog) geen tuin? Dan is het ook een leuk idee om een fruitboom te adopteren in een fruitgaard in de regio. Dan kun je elk jaar fruit komen plukken van je eigen boom.
  • Natuurlijke verzorgingsproducten van Naïf, zijn altijd goed en fijn voor alle huidjes!

  • Rompertjes van biologisch katoen met naam.
  • Geef een abonnement op Klikkie, zodat er heeel veel foto’s van het kindje kunnen worden afgedrukt.
  • Duurzaam én praktisch een abonnement op een maaltijdbox of kant-en-klaar maaltijden.

  • Vouchers voor helpende handjes, denk bijvoorbeeld aan oppassen of koken.
  • Een gepersonaliseerd lied van Het Eerste Lied.
  • Geef een ervaring cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een babymassage, een bezoekje aan een baby spa of een ochtend babyzwemmen.
  • Cadeubonnen. Wie weet er nou beter wat ze nodig hebben dan de kersverse ouders zelf? Geef ze gewoon een cadeaubon van bijvoorbeeld HEMA. Hierdoor kunnen ze precies in huis halen wat ze op dat moment nodig hebben.

Bestel een christelijk gepersonaliseerd kinderlied

Soms is het lastig om een kraamcadeautje te vinden voor een gezin dat net een baby heeft gekregen. Met een kraamcadeautje heet je een nieuw leven welkom, hoe doe je dit op een betekenisvolle manier? Bestel een gepersonaliseerd kinderlied van Het Eerste Lied. Een uniek, duurzaam, persoonlijk en christelijk kraamcadeau wat bijzonder is om cadeau te geven! Onze liederen zijn een blijvend kraamcadeau. Het liedje kan als rustgevend en ontspannend muziekje worden gebruikt gedurende de eerste maanden na de geboorte en zal later als hij of zij groter is een heel mooi betekenisvol liedje zijn om zelf mee te zingen. Wat hem of haar er aan herinnert hoe geliefd en gewenst hij/zij is. Vind je het lastig om een kinderlied uit te kiezen? Kies dan voor een cadeaubon van Het Eerste Lied! Met deze cadeaubon kunnen de ouders zelf een christelijk lied van onze website uitkiezen en bestellen.