Het Eerste Lied, wie zijn wij?

Het zegenen van onze kinderen

– Per augustus 2022 lanceerden wij, Jafeth en Sifra Bekx een nieuw initiatief genaamd ‘Het Eerste Lied’. Dit is een platform waar je gepersonaliseerde, christelijke kinderliederen kunt bestellen. Vanuit de ervaring om zegenliederen te schrijven en te zingen voor hun eigen kinderen, zijn wij dit initiatief begonnen. In de liederen is ruimte overgelaten voor de naam van een kindje. Hierdoor krijg je een gepersonaliseerd lied dat je cadeau kunt geven bij een geboorte, verjaardag of een doop- of opdraagdienst van een kind.

 

Christelijke kinderliederen met naam

Het Eerste Lied biedt een mogelijkheid om Gods prachtige geschenk van nieuw leven te vieren en te bezingen. De blijdschap die bij de geboorte van een baby komt kijken is vaak niet te bevatten en in woorden uit te drukken. Muziek raakt je hart op een bijzondere manier en het geeft daarmee betekenis aan deze blijdschap. Een gepersonaliseerd lied met de naam van een kindje zorgt voor een blijvende herinnering aan deze wonderlijke gebeurtenis.

Ook is er een hemellied beschikbaar voor ouders die een kindje zijn verloren. Wij geloven dat het lied ‘Tot straks bij God’ tot een blijvende herinnering mag zijn voor de nabestaanden van een overleden kindje. Het lied omschrijft het intense gemis van een kindje, met daarbij ook het verlangen naar het weerzien van elkaar, straks in de hemel. Dit lied geeft hoop en moed tot aan Gods grote dag.

De blijdschap die bij de geboorte van een baby komt kijken is vaak niet te bevatten en in woorden uit te drukken

Ben je opzoek naar een christelijk en duurzaam kraamcadeau? En wil je iets anders geven dan een zoveelste set sokjes of rompertje? Stop met zoeken! 😉

Gepersonaliseerd christelijk kraamcadeau

Wij hebben vijf verschillende gepersonaliseerde christelijke liederen geschreven. Dit zijn vier baby- en kinderliederen waarin de naam van de baby in het lied verwerkt kan worden. Naast liederen over de geboorte van een baby, hebben we ook een lied geschreven voor overleden kindjes en sterrenouders.

Daarnaast is het ook mogelijk om een gepersonaliseerde poster of kaart te bestellen. Een kaart of poster kan een mooie toevoeging zijn aan een gepersonaliseerd kinderlied. Om mooi in te lijsten en op te hangen in de kinderkamer, zodat de ouder(s) en het kindje het liedje samen kunnen zingen.

de liederen

  “Wij mogen hier op aarde voor onze kinderen zorgen
en hen zegenen.”

Onze muziek vertelt over het verlangen van ouders voor hun kindje. De verantwoordelijkheid die je als vader en moeder hebt, is best overweldigend. God heeft je kinderen aan jou toevertrouwd. Op het moment dat wij onze kinderen zegenen in de naam van de Vader, de Zoon en de heilige Geest, spreken we ons vertrouwen in Hem uit. Maar we vragen God ook of Hij samen met ons de weg van opvoeding wil gaan. Dat geeft rust.

Het uitspreken van Gods naam in combinatie met die van je kinderen, bevat veel kracht. Je herinnert de duivel eraan dat je kinderen van God zijn en niet van hem. Daarnaast vind ik het belangrijk onze kinderen al op jonge leeftijd vertrouwd te maken met de zegen van God. Wij leggen hun de handen op en merken dat Janoah dat ook al bij haar zusje Serah doet en voor haar zingt. Je bent nooit te jong om in Gods koninkrijk te dienen. En dat kan aan de hand van een ‘eenvoudig’ liedje.

Bestel een gepersonaliseerd kinderlied

Ben je benieuwd naar onze liederen? Beluister de liederen hier. Heb je onze liederen al beluisterd, maak dan hier je eigen gepersonaliseerde lied.