Ja en Amen

Maak jouw lied

– Het refrein van dit lied komt rechtstreeks uit de bijbel, uit Openbaringen 4:11 waar staat: U komt alle lof, eer en macht toe, Heer, onze God, want U hebt alles geschapen. Uw wil is de oorsprong van alles wat is. Toen we onze tweede dochter Serah kregen waren we wederom zo geraakt door Gods grootheid en het geschenk wat Hij ons wilde toevertrouwen dat het precies deze woorden uit Openbaringen waren die we Hem wilden toezingen. We hebben er uiteindelijk een lied van gemaakt en dit gezongen toen Serah werd opgedragen. Het is zo mooi om met dit lied Ja en amen Gods zegen over je kindje uit te zingen en God de eer te geven voor het leven dat jullie hebben ontvangen.

Dit lied is uitermate geschikt om te zingen tijdens een doop of opdraagdienst, maar ook heel leuk om te geven als kraamcadeau. Het is een uniek kraamcadeau met naam. Vaak is er tijdens een dienst ruimte voor de ouders om een lied aan te dragen dat gezongen wordt. Naast dat je dit lied gepersonaliseerd af kunt spelen kun je ook de bladmuziek van dit lied aanschaffen zodat de muzikanten in de kerk het lied zelf kunnen spelen. 

Beluister ‘Ja en Amen’ hieronder of bestel onze gepersonaliseerde liederen hier. Benieuwd naar wat anderen van dit liedje vinden? Lees dan hieronder de review van Laure Pelger.

Toen we onze tweede dochter Serah kregen  waren we wederom zo geraakt door Gods grootheid en het geschenk wat Hij ons wilde toevertrouwen dat het precies deze woorden uit Openbaringen waren die we Hem wilden toezingen. We hebben er uiteindelijk een lied van gemaakt en dit gezongen toen Serah werd opgedragen.

Een gepersonaliseerd kinderliedje

Hieronder is de songtekst van dit kinderliedje te lezen. Op de plek van “lieverd” is ruimte voor de naam van het kindje overgelaten.

Jouw klein begin, hier bij ons
Begon bij God die jou weefde
Al voor de schepping bestond
Had Hij een plan voor jouw leven

Jouw hartslag klopt, ied’re dag
Het ritme van Gods genade
Zijn hart gaat steeds naar jou uit
Jij mag Zijn liefde ervaren

Aan Hem alle lof, alle macht, alle eer
Lieverd, Hij heeft jou geschapen
Zijn wil is de oorsprong van alles wat leeft
Zijn woorden zijn ja en amen

Wij houden zoveel van jou
Beloven voor jou te zorgen
Kleine lieverd jij bent
Door Gods hand aan ons geschonken

Aan Hem alle lof, alle macht, alle eer
Lieverd, Hij heeft jou geschapen
Zijn wil is de oorsprong van alles wat leeft
Zijn woorden zijn ja en amen

God zegent jou
Hij gaat voor je uit
God beschermt jou
Op al je wegen
God alleen Hij is, genadig en trouw
Hij zal Zijn vrede aan je geven
Ja, Hij zal zijn vrede aan je geven

God, Aan U alle lof, alle macht, alle eer
In u is alles geschapen
Uw wil is de oorsprong van alles wat leeft
Uw woorden zijn ja en amen

Beluister en bekijk het liedje Ja en Amen

Deze video bevat een fragment van het lied ‘Ja en Amen’. Bestel de volledige en gepersonaliseerde versie van het lied, waarbij de naam van jouw kindje is ingezongen, via onderstaande link.

Zegenliedje Het Eerste Lied

Het is zo mooi om met dit lied Ja en amen Gods zegen over je kindje uit te zingen en God de eer te geven voor het leven dat jullie hebben ontvangen.

review Ja en amen

In de voorbereiding op de release van Het Eerste Lied hebben we de liederen als verrassing laten horen aan ouders en hun kindjes. Dit is de eerste reactie van Laura na het horen van het lied waarin de naam van haar kindje werd gezongen:

‘’Een van de eerste zinnen uit het lied; ‘Al voor de schepping bestond had hij een plan voor jouw leven’ ontroerde me direct toen Sifra het ons toezong. Hoe bijzonder dat God al die tijd al een plan had voor Boaz? Dat Hij hem kent, doorgrondt, immens van hem houdt en geniet van wie hij is, gewoon om wie hij is? Wat een heerlijkheid om te weten!’’

Wil jij dit bijzondere lied met daarin de naam van jouw kindje ook ontvangen?  Of als kraamcadeau bestellen? Klik dan op onderstaande knop om het lied ‘Ja en Amen’ te bestellen. Of beluister hier onze andere liederen. Je kunt uit vijf verschillende christelijke kinderliederen kiezen.