Thuis

over ons

Ga op weg, zoek je plek

Wees altijd thuis bij ons

Oh lieverd, volg je hart, ken Zijn stem

Kom altijd thuis bij God

Is dit niet het verlangen van iedere ouder? Dat thuis een veilige haven mag zijn om vanuit daar de wereld te gaan ontdekken? Thuis, een plek waar liefde, acceptatie, geborgenheid en vrede is. Maar bovenal een plek waar onze kinderen Gods liefde, Zijn stem en Zijn hart mogen leren kennen. Uiteindelijk moeten we onze kinderen vanuit thuis weer loslaten. Dat begint al vroeg. Sinds vorige maand gaat onze oudste dochter Janoah naar de basisschool. En ineens is ze 5 dagen in de week van huis en is thuis bij ons niet meer de enige plek waar ze is.

Het lied geeft mijn man Jafeth en ik zoveel vertrouwen en rust in het opvoeden van onze kinderen. Als we dit lied over onze meiden uitzingen, dan zingen we ons hart en verlangen uit naar hen maar ook naar God. God, wilt U ons helpen om thuis een thuis te laten zijn waar onze kinderen zich ook echt thuis zullen voelen en dat ze juist daar U zullen leren kennen zodat ze, ook wanneer ze niet bij ons thuis zijn, thuis zijn bij U!

En hoe mooi is het dan als je in dat gebed en deze proclamatie de naam van je kindje kunt zingen? Bekijk en beluister onderaan deze blogpost het fragment wat we hebben opgenomen met de lieve Marloes en haar lieve meiden Maan & Saar. Je kunt het lied gepersonaliseerd bestellen voor je eigen kindje of als cadeautje voor iemand anders via onderstaande link.

Wat een geluk omschrijft de vreugde en kracht die je als gezin vanuit God gekregen hebt.

Een gepersonaliseerd kinderliedje

Hieronder is de songtekst van dit kinderliedje te lezen. Op de plek van “lieverd” is ruimte voor de naam van het kindje overgelaten.

We keken zo lang naar je uit
Voelden jou al steeds bewegen
Nu ben je hier bij ons in huis
Lieverd, welkom in ons leven

Zo klein en nu al zo geliefd
Door Zijn hand aan ons gegeven
Je bent bijzonder en uniek
In het plan van God verweven

Ga op weg, zoek je plek

Wees altijd thuis bij ons
Oh lieverd, volg je hart, ken Zijn stem
Kom altijd thuis bij God

Lach het leven tegemoet
Zing en dans maar zonder zorgen
Je mag leren, lopen, vallen, het komt goed
Hier ben je veilig en geborgen

Ga op weg, zoek je plek
Wees altijd thuis bij ons
Oh lieverd, volg je hart, ken Zijn stem
Kom altijd thuis bij God

Bij Hem is het leven
Bij Hem is het goed
Bij Hem mag je komen
Elke dag

Opnieuw mag je weten
Dat wat je ook doet
De deur staat open bij ons
En de deur staat open bij God

Ga op weg, zoek je plek
Wees altijd thuis bij ons
Oh lieverd, volg je hart, ken Zijn stem
Kom altijd thuis bij God

Wees altijd thuis bij ons
Kom altijd thuis bij God

Beluister en bekijk het liedje Thuis

Deze video bevat een fragment van het lied ‘Thuis’. Bestel de volledige en gepersonaliseerde versie van het lied, waarbij de naam van jouw kindje is ingezongen, via onderstaande link.

Zegenliedje Het Eerste Lied

”Heel mooi dat ze nu een eigen liedje heeft. En als ze straks iets ouder is zelf ook de tekst kan meezingen, dit over haar eigen leven kan uitzingen.”

review Thuis

In de voorbereiding op de release van Het Eerste Lied hebben we de liederen als verrassing laten horen aan ouders en hun kindjes. Dit is de eerste reactie van Marloes na het horen van het lied waarin de naam van haar kindje werd gezongen:

”Wauw wat was dit mooi. Het kwam zo binnen. Wat je uitzong over haar, echt heel bijzonder. Dat ze altijd thuis mag komen, dit hoop ik altijd mee te geven. Dat ze Zijn stem mag (her)kennen en dat God haar veilige plek is en ze altijd bij Hem uit mag komen.

Heel mooi dat ze nu een eigen liedje heeft. En als ze straks iets ouder is zelf ook de tekst kan meezingen, dit over haar eigen leven kan uitzingen.


Het is nu twee weken geleden dat je het voor ons kwam zingen. Sindsdien zetten we het liedje regelmatig aan om voor Maan te zingen. Toen ze vorige week zo ziek was en niets hielp, ging ik dit lied voor haar zingen en werd ze stil en rustig. Wat liederen kunnen doen!”

 

Wil jij dit mooie lied met daarin de naam van jouw kindje ook ontvangen? Klik dan op onderstaande knop om het lied ‘Thuis’ te bestellen. Of beluister hier onze andere liederen. Pssst, het geven/krijgen van een gepersonaliseerd kinderlied is erg bijzonder! Ken jij iemand die zwanger of net bevallen is? En wil je niet weer sokjes of een rompertje kopen? Geef een duurzaam babycadeau wat jaren mee gaat!