Kraamcadeau: wat koop je voor een pasgeboren baby?

– Hoera, iemand die je kent is net bevallen! Hallo mooi wonder! Je staat te springen om op kraamvisite te gaan, maar je hebt geen idee wat je voor de kleine moet meenemen. Wat is nou een leuk en origineel kraamcadeau? Soms is het lastig om een kraamcadeautje te vinden voor een gezin dat net een baby heeft gekregen. Met een kraamcadeautje heet je een nieuw leven welkom, hoe doe je dit op een betekenisvolle manier? Bestel een gepersonaliseerd kinderlied van Het Eerste Lied. Een uniek, duurzaam, persoonlijk en christelijk kraamcadeau wat bijzonder is om cadeau te geven!

Als je een kraamcadeau tijdens de kraamvisitie geeft, wil je natuurlijk het liefste dat het iets is wat vaak gebruikt wordt en waar het jonge gezin echt iets aan heeft. Niet iets dat op de grote stapel belandt en wat wordt vergeten.

 

Een uniek en persoonlijk kraamcadeau

Kraamcadeaus die nuttig en handig zijn vind je meestal terug op de babyuitzetlijst. Zoals een setje hydrofiele doeken, een luxe voedingsfles, een speen met speenkoord, eerste tandenborstelsetje, een rompertje, pyjamaatje.. Maar de kans is groot dat de kersverse ouders dit zelf al veelvoudig hebben ingeslagen óf het al door iemand anders cadeau gedaan is.

Als je een uniek kraamcadeau wilt geven, kan je kiezen voor een kraamcadeau met naam. Tegenwoordig vind je veel cadeaus voor baby’s waar je een naam op kan laten drukken. Geboortekussens, boeken, knuffels, slabbetjes, rompertjes, t-shirts, speentjes; je kan alle kanten op met zo’n origineel kraamcadeau.

de liederen

Gepersonaliseerd kinderlied met naam van Het Eerste Lied

Het Eerste Lied biedt een mogelijkheid om Gods prachtige geschenk van nieuw leven te vieren en te bezingen. Een gepersonaliseerd lied met de naam van een kindje zorgt voor een blijvende herinnering aan deze mooie gebeurtenis, wanneer het kind opgroeit. Tijdens verjaardagen, als onderdeel van zijn of haar avondroutine of zomaar tussendoor. Hoe betekenisvol is dit?

REVIEW

Ohhh zó mooi 😭 ben er zelf ontroerd van!
Het is zo’n passend cadeau.. ze zijn zelf allebei muzikaal en altijd al fan van jullie stemmen. En dol op hun kindje, dus mooier kan niet. We gaan het zaterdag geven!” – Esmee

Bestel een christelijk gepersonaliseerd kinderlied

Met Het Eerste Lied hebben we diverse gepersonaliseerde, christelijke kinderliederen geschreven waardoor je een uniek cadeau kunt geven. Ook is er een hemellied beschikbaar voor ouders die een kindje zijn verloren. We hebben liedjes voor baby’s maar ook voor oudere kinderen. Wil jij dit ook voor je eigen kindje of een kind die je dierbaar is? Bestel dan een gepersonaliseerd christelijk kinderlied met naam via onderstaande link.

Onze liederen zijn een blijvend kraamcadeau. Het liedje kan als rustgevend en ontspannend muziekje worden gebruikt gedurende de eerste maanden na de geboorte en zal later als hij of zij groter is een heel mooi betekenisvol liedje zijn om zelf mee te zingen. Wat hem of haar er aan herinnert hoe geliefd en gewenst hij/zij is. Vind je het lastig om een kinderlied uit te kiezen? Kies dan voor een cadeaubon van Het Eerste Lied! Met deze cadeaubon kunnen de ouders zelf een christelijk lied van onze website uitkiezen en bestellen.