Hemellied

Ouders die een miskraam, stilgeboorte of het overlijden van hun kindje hebben meegemaakt vinden het belangrijk dat de herinnering aan hun zoontje of dochtertje levend blijft. Dat ze hun kindje mee kunnen blijven dragen in hun hart. We hebben met het lied ‘Tot straks bij God’, geprobeerd om woorden te geven aan het verlies, maar ook de troostvolle gedachte aan het weerzien van elkaar straks in de hemel. Dit lied geeft hoop en moed tot aan Gods grote dag.

In de voorbereiding op de release van Het Eerste Lied hebben we het lied ‘Tot straks bij God’ laten horen aan Elise & Matthijs die in 2021 hun lieve Lisa verloren. Dit is de eerste reactie na het horen van het lied waarin de naam van hun Lisa werd gezongen:

‘’Voor mij kwam de tekst nu nog eens extra binnen. Je kunt het zo niet plannen al die emoties. Dat heb ik wel gemerkt en geleerd de afgelopen tijd. Het lied is ook zo’n mooie aanvulling op de afscheidsdienst van Lisa. Dat het maar voor even is en dat we haar straks weer zullen zien…’’ – Elise

‘’Het is het missen van hier, maar het is zo mooi om te weten dat je haar straks weer mag zien. En dat het gewoon maar voor even is. We hebben haar hier nooit gekend. Maar we mogen haar straks ontmoeten bij God. Het is zo mooi hoe jullie dit hebben verwoord.’’ – Matthijs

HET VERHAAL ACHTER

Tot straks bij God

Het moeten missen van je kindje is niet te bevatten. De leegte, het verdriet, de vragen, de onzekerheid, het intense gemis. We hebben daarom geprobeerd om woorden aan die herinnering te geven met dit lied. Het lied is, gepersonaliseerd te bestellen met de naam van het kindje. Wil jij dit bijzondere hemellied met daarin de naam van jouw kindje ook ontvangen? Of ken je een gezin in jouw nabije omgeving die net zoals Elise en Matthijs hun kindje verloren? En wil je ze op een betekenisvolle manier steunen? Bestel de volledige en gepersonaliseerde versie van het lied, waarbij de naam van het kindje is ingezongen, via onderstaande button.

Bovenstaande video bevat slechts een fragment van het lied ‘Tot straks bij God’ de volledige songtekst kun je op deze pagina terugvinden.