Posters en kaarten van Het Eerste Lied

Het zegenen van onze kinderen

 – Jaaa, het is zover! Als je ons volgt op Instagram heb je het waarschijnlijk al voorbij zien komen: we hebben posters en kaarten ontworpen. En niet zomaar posters en kaarten, maar ontwerpen die je zelf kunt personaliseren!

Toen we eind augustus met Het Eerste Lied live gingen kwamen al snel de eerste vragen naar een poster met (een deel van de) songtekst. Ik ben toen gaan spelen en experimenteren met ontwerpen en zo zijn de posters en kaarten geboren. Woorden om de boodschap van onze liedjes over te brengen met tekeningen om die woorden te ondersteunen. En nu is het zover, ze zijn te bestellen via onze webshop.

Een kaart of poster kan een mooie toevoeging zijn aan een gepersonaliseerd kinderlied. Om mooi in te lijsten en op te hangen in de kinderkamer, zodat je het liedje samen kunt zingen. Deze betekenisvolle posters en kaarten zijn een reminder dat het kindje geliefd is. Dat je gekozen bent. Dat je kostbaar bent en mag bloeien. Dat er genade is en dat je mag vertrouwen op God. De posters en kaartjes nodigen jou en het kindje uit om bewust stil te staan bij de boodschap van het liedje.

Ook voor stilgeboren en overleden kindjes hebben we gepersonaliseerde prints ontworpen, hierop staat de songtekst ‘Tot straks bij God’. In de hoop dat het bemoedigd en een mooie blijvende herinnering voor het kindje is.

Om mooi in te lijsten en op te hangen in de kinderkamer, zodat je het liedje samen kunt zingen.

Hoe werkt het?

De posters zijn te koop in A4 formaat en je kunt kiezen uit 3 verschillende basisontwerpen. Vul de naam in van het kindje in om deze in het liedje te laten verwerken. Tevens kun je bij één van de drie ontwerpen een illustratie naar keuze laten toevoegen. En taddaa, je hebt een unieke poster laten ontwerpen! Voor de kaarten hebben ook 3 varianten om uit te kiezen, deze zijn in A5 formaat. Leuk voor je eigen kindje(s), of om cadeau te doen!

Hoe werkt het?

  • Klik op het gewenste ontwerp van de kaart.
  • Kies het lied.
  • Vul de naam van het kindje in.
  • Bij ontwerp 3 kun je een afbeelding naar keuze invullen.

Het ontwerp wordt binnen 3 werkdagen bezorgd.

Ik vind ze hartstikke mooi geworden en ben benieuwd wat jij er van vindt. Neem je gauw een kijkje? Klik hier om naar de webshop te gaan.

Pssst, ken jij iemand die bijna uitgerekend of net bevallen is? En wil je niet weer sokjes of een rompertje als kraamcadeau geven? Het krijgen van een gepersonaliseerde poster en/of kinderlied is erg bijzonder. Geef een duurzaam babycadeau wat jaren mee gaat!