Wat een geluk

over ons

Lieverd, jij bent

Gegeven uit de hemel

De gever van het leven

Gaf jou aan ons

Lieverd, ik zal

Voor altijd van je houden

Mijn handen in vertrouwen

Altijd voor je vouwen

Om dit als gebed uit te zingen voor en over je kindje is toch mooi? De verwondering over het gekregen geschenk door de gever van het leven. Met daarbij het uitspreken van een verlangen om je kindje altijd terug te geven in de handen van God. Er komen momenten dat je je kindje los moet laten, dat het op eigen benen gaat staan. Gebed is dan hetgeen wat ons met onze kinderen en God verbindt. God is altijd bij hem/haar. Hij gaat met onze kinderen mee. Wat een geruststelling hé? Het lied beschrijft verder het grote geluk dat je als ouders mag hebben om je kindje van zo dichtbij mee te maken. Om alle ontwikkelingen te zien, om te mogen genieten van het opgroeien en wat wij daar als ouders zelf ook van mogen leren. Want echt, kinderen zijn zo’n spiegel voor ons als volwassenen.

Bekijk en beluister onderaan deze blogpost het fragment wat we hebben opgenomen met de lieve Rebecca en haar man Tim. Je kunt het lied ‘Wat een geluk’ gepersonaliseerd bestellen voor je eigen kindje of als cadeautje (een uniek christelijk doop cadeau!) voor iemand anders via onderstaande link.

Wat een geluk beschrijft de vreugde en geluk die je als ouder(s) ervaart.

Een gepersonaliseerd kinderliedje

Hieronder is de songtekst van dit kinderliedje te lezen. Op de plek van “lieverd” is ruimte voor de naam van het kindje overgelaten.

Wat ben je lief, wat ben je mooi,
wat ben je heerlijk
In al jouw kwetsbaarheid
ben jij zo fascinerend
Wat ben jij een zegen en
verrijking van mijn leven
Niet meer weg te denken bij ons thuis

Wat een geluk
Dat ik degene mag zijn
Die jou meemaakt van heel dichtbij
Jij moest eens weten
Hoe welkom je bent
O lieverd, jij hoort bij mij

Ik kijk je aan en kan nog zoveel van je leren
Jouw onbevangenheid laat mij realiseren
Dat op elke dag de kleine dingen in dit leven
Eigenlijk de grote dingen zijn

Lieverd, jij bent
Gegeven uit de hemel
De Gever van het leven, gaf jou aan ons
Lieverd, ik zal
Voor altijd van je houden
Mijn handen in vertrouwen
Altijd voor je vouwen

Beluister en bekijk het liedje Wat een geluk

Deze video bevat een fragment van het lied ‘Wat een geluk’. Bestel de volledige en gepersonaliseerde versie van het lied, waarbij de naam van jouw kindje is ingezongen, via onderstaande link.

Zegenliedje Het Eerste Lied

”We weten zeker dat dit een levenslied voor Noémi gaat worden.”

review WAT EEN GELUK

In de voorbereiding op de release van Het Eerste Lied hebben we de liederen als verrassing laten horen aan ouders en hun kindjes. Dit is de eerste reactie van Rebecca en Tim na het horen van het gepersonaliseerde lied waarin de naam van hun kindje werd gezongen: 

”Het is zo bijzonder om een lied te horen waar Noémi haar naam in is verwerkt. Zo is het lied iets persoonlijks geworden voor ons gezin. De woorden komen daardoor zo diep binnen en het mooie is dat we deze woorden over haar leven willen uitspreken en uitzingen. We weten zeker dat dit een levenslied voor Noémi gaat worden. En dat ze dit nummer kan luisteren op momenten dat ze het nodig heeft en dat ze mag weten dat wij er voor haar zijn.”

 

Wil jij dit bijzondere lied met daarin de naam van jouw kindje ontvangen? Klik dan op onderstaande knop om het lied ‘Wat een geluk’ te bestellen. Of beluister hier onze andere liederen.